ASIANAJOASSISTENTTI

 

Etsimme asianajoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, tarjoamme pitkäaikaista työpaikkaa, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Asianajotoimistomme on nuorekas, dynaaminen ja mutkaton työyhteisö, jossa saat hoitaa laaja-alaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Meillä et jää asioiden kanssa yksin, vaan perehdytämme työtehtäviin asian vaatimassa laajuudessa. Meillä on kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja mukava työyhteisö. Pidämme tärkeänä, että henkilökuntamme viihtyy työssään.

Työnkuva käsittää ensisijaisesti asianajajien avustamista konkurssipesien ja kuolinpesien hallinnoimisessa ja yrityssaneerausasioissa. Lisäksi tehtävään voi kuulua muitakin asianajajan avustavia sekä toimiston hallintoon liittyviä tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulle on kertynyt jo noin 5 vuoden kokemus yrityksen taloushallinnon työtehtävistä tai asianajosihteerin tehtävistä, ja sinulla on esim. tradenomin tai oikeustradenomin koulutus
  • Omaat kykyä koordinoida, olet oma-aloitteinen ja vastuuta ottava työntekijä, jolla asiat etenevät
  • Työskentelytapasi on huolellinen ja tarkka. Sinulla pysyy päivämäärät ja asetetut määräajat tarkasti hallussa muiden asioiden ohella.
  • Viihdyt asiakaspalvelutyössä ja omaat hyvän tilannetajun
  • Hallitset hyvin yleisimmät toimisto-ohjelmistot, kuten Excelin, Wordin ja Acrobatin.
  • Tuotat sujuvaa tekstiä suomen kielellä; englannin kielitaito lasketaan eduksi

Tehtävä tulisi ottaa vastaan elokuun 2022 aikana. Työn tarkempi aloituspäivä sovitaan erikseen.

Jos kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n viimeistään 17.6.2022 mennessä katja.pappinen@anttimyllymaki.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.6.2022 kello 13-14 ja 13.6.2022 kello 13-15 numerosta 0440 800 268 / Antti Myllymäki.